Cadouri botez

Cadouri pentru botez

Participarea la un botez este o oportunitate unică și specială, marcând prima mare sărbătoare din viața micuțului. Cu toții ne dorim să oferim un cadou memorabil care să rămână în inima copilului pentru anii ce vor urma. Cadouri-Superbe vă oferă o mulțime de idei de cadouri inedite, pentru a alege varianta perfectă.

Botezul, un ritual creștin semnificativ, presupune scufundarea copilului în apă sau stropirea pe creștet, binecuvântându-l și transformându-l într-un creștin. Această tradiție are originea în Biblie, unde Isus a fost botezat în apele Iordanului de către Ioan Botezătorul. Acest obicei a dat naștere și la alegerea nașilor, cei care vor fi părinți spirituali și vor îndruma copilul alături de părinții săi pe parcursul vieții.

Deși nu există o regulă care să impună oferirea de cadouri la botez, ne străduim să găsim un dar special, cât mai frumos și inspirat. Cadouri-Superbe vă prezintă o gamă largă de cadouri potrivite pentru micuți și nași.

Un moment important al botezului este tăierea unei suvițe de păr a bebelușului. Un cadou potrivit pentru acest eveniment ar fi un set de cutiuțe argintate pentru prima suviță și primul dințișor, disponibil în variante roz pentru fetițe sau cu nuanțe de bleu pentru băieței.  Un set de tacâmuri argintate poate fi de asemenea util atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Un cadou de botez ce va rezista în timp poate fi un set argintat compus dintr-un suport pentru certificatul de botez și o ramă foto pentru o fotografie de la evenimentul special, iar pentru momente de liniște și amintiri de neuitat, o ramă foto argintată în formă de carusel muzical poate fi un o alegere deosebită.

 

Înapoi la blog